Use of solar energy in the elaboration of salted dried fish
1996 | |
Salted-dried fish Solar drying Uruguay POTENCIA |
|
Inglés | |
Universidad de la República | |
COLIBRI | |
https://hdl.handle.net/20.500.12008/20714 | |
Acceso abierto | |
Licencia Creative Commons Atribución – No Comercial – Sin Derivadas (CC - By-NC-ND) |
Resultados similares
-
A new class of task-specific imidazolium salts and ionic liquids and their corresponding transition-metal complexes for immobilization on electrochemically active surfaces
Autor(es):: Vera, Seidl
Fecha de publicación:: (2022) -
Land privatization and deforestation in a commodity production frontier.
Autor(es):: FAINGERCH, M.
Fecha de publicación:: (2021) -
Solar drying of uruguayan red gum
Autor(es):: ONO, ANDRES
Fecha de publicación:: (2006) -
Time course of root axis elongation and lateral root formation in perennial ryegrass (Lolium perenne l.).
Autor(es):: ROBIN A.H.K.
Fecha de publicación:: (2021) -
Utilization of Solar Energy for Cooling Applications: a Review
Autor(es):: Shazad, Atif
Fecha de publicación:: (2023)