AVAILABILITY OF FOODS AND DRINKS THAT COMPLY WITH LAW 19,410 REGARDING SCHOOL SNACKS IN MONTEVIDEO SUPERMARKETS IN 2015.
DISPONIBILIDAD DE ALIMENTOS Y BEBIDAS APTOS PARA LA MERIENDA ESCOLAR SEGÚN LA LEY 19.140, EN SUPERMERCADOS DE MONTEVIDEO EN 2015.
DISPONIBILIDADE DE ALIMENTOS E BEBIDAS APTOS PARA O LANCHE ESCOLAR, SEGUNDO A LEI 19.140, EM SUPERMERCADOS DE MONTEVIDÉU EM 2015.
2018 | |
Food supply Product Sale School Feeding Healthy eating Oferta Venta de productos Merienda Alimentación saludable |
|
Español | |
Universidad Católica del Uruguay | |
LIBERI | |
https://revistas.ucu.edu.uy/index.php/enfermeriacuidadoshumanizados/article/view/1670
https://hdl.handle.net/10895/3696 |
|
Acceso abierto |
Resultados similares
-
The effect of food availability on phenotypic plasticity and phenotypic integration in the hylid frog Hypsiboas pulchellus
Autor(es):: Carabio Foti, María Magdalena
Fecha de publicación:: (2017) -
The influence of consumption of ultra-processed food on obesity among Uruguayn and Brazilian prescholers
Autor(es):: Pereyra González, Isabel
Fecha de publicación:: (2023) -
Ultra-processed food consumption and the incidence of obesity in two cohorts of Latin-American young children: A longitudinal study
Autor(es):: Pereyra González, Isabel
Fecha de publicación:: (2022) -
Food demand among hispanic households: revisiting Engel's law.
Autor(es):: LANFRANCO, B.
Fecha de publicación:: (2000) -
WIC and the demand for food by the hispanic community in the United States.
Autor(es):: LANFRANCO, B.
Fecha de publicación:: (2001)