Antimicrobial resistance in Uruguay : prevalence estimation in beef cattle and farms in different production systems
Resumen:
In Uruguay, the last study about prevalence of antimicrobial resistance (AMR) in different production systems dates from 2006, with changes in the productive system. Therefore, the objective of this study was to estimate the prevalence of AMR and study the profile of susceptibility to antimicrobial agents at a National level in beef cattle prior to slaughter.
2022 | |
CARNE DE VACUNO CONTAMINACIÓN DE ALIMENTOS MICROBIOLOGÍA DE ALIMENTOS |
|
Inglés | |
Laboratorio Tecnológico del Uruguay | |
Catálogo digital del LATU | |
https://catalogo.latu.org.uy/opac_css/index.php?lvl=notice_display&id=32550 | |
Acceso abierto | |
CC BY-NC |
Resultados similares
-
Variación en la prevalencia de los genes stx en canales bovinas uruguayas
Autor(es):: TRUJILLO, LUCÍA
Fecha de publicación:: (2022) -
Características fenotípicas y genotípicas de cepas de Escherichia coli productoras de toxina Shiga (STEC) recuperadas de media canales bovinas en Uruguay
Autor(es):: MUSSIO, PAULA
Fecha de publicación:: (2022) -
Caracterización molecular del peligro de cepas de Escherichia coli productoras de toxina shiga recuperadas de canales bovinas
Autor(es):: MUSSIO, PAULA
Fecha de publicación:: (2022) -
Phenotypic and genotypic characterization of Shiga toxin-producing Escherichia coli strains recovered from bovine carcasses in Uruguay
Autor(es):: MUSSIO, PAULA
Fecha de publicación:: (2023) -
Evaluación sensorial y evolución de parámetros microbiológicos en hamburguesas procesadas comercialmente sometidas a irradiación
Autor(es):: MUSSIO, PAULA
Fecha de publicación:: (2015)