Enzymatic conversion of steam exploded pine into fermentable sugars

REYES PLASCENCIA, CARMINA - CAGNO, MATÍAS - CABOT, PIERRE - TANCREDI, NÉSTOR - LAREO, CLAUDIA

Resumen:

The objective is to obtain fermentable sugars from industrial pine residues


Detalles Bibliográficos
2023
AZÚCAR
FERMENTACIÓN
PINO
RESIDUOS DE MADERA
URUGUAY
Inglés
Laboratorio Tecnológico del Uruguay
Catálogo digital del LATU
https://catalogo.latu.org.uy/opac_css/index.php?lvl=notice_display&id=32718
Acceso abierto
CC BY
_version_ 1807353832689106944
author REYES PLASCENCIA, CARMINA
author2 CAGNO, MATÍAS
CABOT, PIERRE
TANCREDI, NÉSTOR
LAREO, CLAUDIA
author2_role author
author
author
author
author_facet REYES PLASCENCIA, CARMINA
CAGNO, MATÍAS
CABOT, PIERRE
TANCREDI, NÉSTOR
LAREO, CLAUDIA
author_role author
collection Catálogo digital del LATU
dc.coverage.none.fl_str_mv Presentado en: WCCE11 - World Congress of Chemical Engineering (11er : 2023 junio 4-8 : Buenos Aires-Argentina)
dc.creator.none.fl_str_mv REYES PLASCENCIA, CARMINA
CAGNO, MATÍAS
CABOT, PIERRE
TANCREDI, NÉSTOR
LAREO, CLAUDIA
dc.date.none.fl_str_mv 2023-01-01
dc.description.abstract.none.fl_txt_mv The objective is to obtain fermentable sugars from industrial pine residues
dc.format.none.fl_str_mv Pdf
dc.identifier.none.fl_str_mv https://catalogo.latu.org.uy/opac_css/index.php?lvl=notice_display&id=32718
32718
urn:ISBN:69632
dc.language.iso.none.fl_str_mv eng
dc.publisher.none.fl_str_mv Latitud - Fundación LATU
Universidad de la República (Montevideo)
dc.rights.license.none.fl_str_mv CC BY
dc.rights.none.fl_str_mv info:eu-repo/semantics/openAccess
CC BY
dc.source.none.fl_str_mv reponame:Catálogo digital del LATU
instname:Laboratorio Tecnológico del Uruguay
instacron:Laboratorio Tecnológico del Uruguay
dc.subject.none.fl_str_mv AZÚCAR
FERMENTACIÓN
PINO
RESIDUOS DE MADERA
URUGUAY
dc.title.none.fl_str_mv Enzymatic conversion of steam exploded pine into fermentable sugars
dc.type.none.fl_str_mv info:eu-repo/semantics/conferenceObject
Publicado
dc.type.version.none.fl_str_mv info:eu-repo/semantics/publishedVersion
description The objective is to obtain fermentable sugars from industrial pine residues
eu_rights_str_mv openAccess
format conferenceObject
id LATU_0c5ceac80e6552f9ca265a36fafddeb5
identifier_str_mv 32718
urn:ISBN:69632
instacron_str Laboratorio Tecnológico del Uruguay
institution Laboratorio Tecnológico del Uruguay
instname_str Laboratorio Tecnológico del Uruguay
language eng
network_acronym_str LATU
network_name_str Catálogo digital del LATU
oai_identifier_str oai:PMBOAI:32718
publishDate 2023
publisher.none.fl_str_mv Latitud - Fundación LATU
Universidad de la República (Montevideo)
reponame_str Catálogo digital del LATU
repository.mail.fl_str_mv lfiori@latu.org.uy
repository.name.fl_str_mv Catálogo digital del LATU - Laboratorio Tecnológico del Uruguay
repository_id_str
rights_invalid_str_mv CC BY
CC BY
spelling Enzymatic conversion of steam exploded pine into fermentable sugarsREYES PLASCENCIA, CARMINACAGNO, MATÍASCABOT, PIERRETANCREDI, NÉSTORLAREO, CLAUDIAAZÚCARFERMENTACIÓNPINORESIDUOS DE MADERAURUGUAYThe objective is to obtain fermentable sugars from industrial pine residuesLatitud - Fundación LATUUniversidad de la República (Montevideo)2023-01-01info:eu-repo/semantics/conferenceObjectPublicadoinfo:eu-repo/semantics/publishedVersionPdfhttps://catalogo.latu.org.uy/opac_css/index.php?lvl=notice_display&id=3271832718urn:ISBN:69632engPresentado en: WCCE11 - World Congress of Chemical Engineering (11er : 2023 junio 4-8 : Buenos Aires-Argentina)info:eu-repo/semantics/openAccessCC BYCC BYreponame:Catálogo digital del LATUinstname:Laboratorio Tecnológico del Uruguayinstacron:Laboratorio Tecnológico del Uruguay2023-11-16T18:25:59Zoai:PMBOAI:32718Gobiernohttps://latu.org.uy/https://catalogo.latu.org.uy/ws/PMBOAIlfiori@latu.org.uyUruguayopendoar:2024-08-01T14:49:02.803110Catálogo digital del LATU - Laboratorio Tecnológico del Uruguayfalse
spellingShingle Enzymatic conversion of steam exploded pine into fermentable sugars
REYES PLASCENCIA, CARMINA
AZÚCAR
FERMENTACIÓN
PINO
RESIDUOS DE MADERA
URUGUAY
status_str publishedVersion
title Enzymatic conversion of steam exploded pine into fermentable sugars
title_full Enzymatic conversion of steam exploded pine into fermentable sugars
title_fullStr Enzymatic conversion of steam exploded pine into fermentable sugars
title_full_unstemmed Enzymatic conversion of steam exploded pine into fermentable sugars
title_short Enzymatic conversion of steam exploded pine into fermentable sugars
title_sort Enzymatic conversion of steam exploded pine into fermentable sugars
topic AZÚCAR
FERMENTACIÓN
PINO
RESIDUOS DE MADERA
URUGUAY
url https://catalogo.latu.org.uy/opac_css/index.php?lvl=notice_display&id=32718