Lairage time and temperament effects on glycogen content in Hereford steers. [Poster].
Resumen:
Pre-slaughter procedures are considered critical forcattle because the animals are exposed to stressful situations as fear, hunger, increased physical activity that may negatively affect meat quality.
2016 | |
CALIDAD DE LA CARNE | |
Inglés | |
Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria | |
AINFO | |
http://www.ainfo.inia.uy/consulta/busca?b=pc&id=57052&biblioteca=vazio&busca=57052&qFacets=57052 | |
Acceso abierto |
Resultados similares
-
Lairage time effect on meat quality in Hereford steers in rangeland conditions.
Autor(es):: COSTA, F. DE O.
Fecha de publicación:: (2019) -
Effect of finishing diet and lairage time on steers welfare in Uruguay.
Autor(es):: DEL CAMPO, M.
Fecha de publicación:: (2021) -
Descripción de información de un panel de SNP para carne en .engorde de novillos Hereford.
Autor(es):: RAVAGNOLO, O.
Fecha de publicación:: (2010) -
Effect of summer supplementation on animal performance and carccass qualitytrait of grazing Hereford teers in Uruguay. [Poster].
Autor(es):: LAGOMARSINO, X.
Fecha de publicación:: (2016) -
A bayesian approach to investigating the effect of metaphylaxis on the microbiome-resistance of the commercial feedlot steers. Abstract.
Autor(es):: NOYES, N. R.
Fecha de publicación:: (2016)