Selectivity bias in the demand for food of the Hispanic community in the U.S. FS-00-07. [Conference Paper]
Resumen:
ABSTRACT.The presence of selectivity bias in the demand for food was examined for a sample of U.S. Hispanic households. Engel curves for ten food groups were estimated correcting for selectivity bias. Statistical evidence of selectivity bias was found in eight of the ten food groups analyzed in this study.
2000 | |
SELECTIVITY BIAS ENGEL CURVES FOOD DEMAND HISPANIC POPULATION CURVAS DE ENGEL DEMANDA DE ALIMENTOS SESGO DE SELECTIVIDAD HISPANOS Ecuaciones simultáneas |
|
Inglés | |
Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria | |
AINFO | |
http://www.ainfo.inia.uy/consulta/busca?b=pc&id=61267&biblioteca=vazio&busca=61267&qFacets=61267 | |
Acceso abierto |
Resultados similares
-
Food expenditure patterns of the Hispanic population in the United States. FS 00-01 [Conference Paper]
Autor(es):: LANFRANCO, B.
Fecha de publicación:: (2000) -
WIC and the demand for food by the hispanic community in the United States. FS-00-17. [Conference paper]
Autor(es):: LANFRANCO, B.
Fecha de publicación:: (2000) -
A censored system estimation of Hispani household food consumption patterns. FS-01-01 [Conference Paper].
Autor(es):: LANFRANCO, B.
Fecha de publicación:: (2001) -
Food demand elasticities of the U.S. Hispanic community. FS 00-06 [Conference Paper]
Autor(es):: LANFRANCO, B.
Fecha de publicación:: (2000) -
Estimación de curvas de Engel para el gasto de los hogares uruguayos : una comparación de las encuestas de gasto de los hogares entre 2005/06 y 2016/17.
Autor(es):: González Oribe, Ana Victoria
Fecha de publicación:: (2020)