Characterization of the carotenoid accumulation in different hybrids from the uruguayan Citrus Breeding Program. (SII-P-2). [poster presentation].
Resumen:
In Uruguay, the Citrus Breeding Program is focused on obtaining good quality seedless mandarin varieties for fresh market. One of the strategies to improve the nutritional value of citrus, is to increase the accumulation of antioxidant compounds in the fruit pulp.
2018 | |
CITRUS CAROTENOIDES |
|
Inglés | |
Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria | |
AINFO | |
http://www.ainfo.inia.uy/consulta/busca?b=pc&id=60116&biblioteca=vazio&busca=60116&qFacets=60116 | |
Acceso abierto |
Resultados similares
-
Polyphenolds and limonoids characterization in mandarin cultivars and its hybrids. (SII-P-6). [poster presentations].
Autor(es):: RODRÍGUEZ CERAOLO, C.
Fecha de publicación:: (2018) -
Efecto de la temperatura de conservación en el contenido de carotenoides y vitamina C en frutos de pomelo rojo. (Effect of Storage Temperature on Carotenoid and Vitamin C Content in Red Grapefruit.)
Autor(es):: LADO, J.
Fecha de publicación:: (2015) -
Variability levels of selected amino acids among mandarins produced in Uruguay. (SII-P-5). [poster presentations].
Autor(es):: REZENDE, S.
Fecha de publicación:: (2018) -
Molecular characterization by microsatellites of cultivars from the cuban citrus protected germplasm bank. (SI-P-3). [poster presentation].
Autor(es):: RODRÍGUEZ ÁLVAREZ, Y.
Fecha de publicación:: (2018) -
Caracterización in silico de dioxigenasas responsables del clivaje de carotenoides de especies de citrus
Autor(es):: Cantero Piñanez, Jorge Ramón
Fecha de publicación:: (2021)