Variability levels of selected amino acids among mandarins produced in Uruguay. (SII-P-5). [poster presentations].
- Autor(es):
- REZENDE, S. ; BESIL, N. ; BANCHERO, S. ; MIGUEZ, I. ; CESIO, V. ; RIVAS, F. ; LADO, J. ; HEINZEN, H.
- Tipo:
- Conferencia
- Versión:
- Publicado
- Resumen:
-
The characterization of the nutraceutical properties of mandarins, besides their high Vitamin C content and antioxidant flavonoids, is of great interest to promote theconsumption of Citrus.
- Año:
- 2018
- Idioma:
- Inglés
- Temas:
- CITRUS
MANDARINAS
- Institución:
- Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria
- Repositorio:
- Ainfo
- Enlace(s):
- http://www.ainfo.inia.uy/consulta/busca?b=pc&id=60118&biblioteca=vazio&busca=60118&qFacets=60118
- Nivel de acceso:
- Acceso abierto